KEK
Fillimi / Lajmet / Veton Berisha e konsideron të padrejtë heshtjen e institucioneve dhe ambasadave ndaj Listës Serbe
Veton Berisha: Do të ankohemi në të gjitha mekanizmat e drejtësisë për orkestrim të votave nga Lista Serbe

Veton Berisha e konsideron të padrejtë heshtjen e institucioneve dhe ambasadave ndaj Listës Serbe

Pas shqetësimeve të ngritura nga Partia Liberale Egjiptiane mbi dyshimet lidhur me orkestrimin e votave nga subjekti politik “Lista Serbe” në bashkëveprim me subjektin politik “Romani Iniciativa” si dhe duke u bazuar në reagimet e shumta të pranuara nga komunitetit Egjiptian, Veton Berisha nga PLE e ka konsideruar si të padrejtë heshtjen e institucioneve kompetente shtetërore, përfaqësuesve të subjekteve të mëdha politike, organizatave ndërkombëtare, ambasadave të huaja dhe të një pjese të shoqërisë civile. Sipas tij, mos marrja parasysh e shqetësimeve mbi ndikimin e dhunshëm në vullnetin e votuesve në rastin konkret të Subjektit Politik “Romani Iniciativa” nën dirigjimin e “Listës Serbe” rezulton negativisht dhe drejtpërdrejtë në mbarëvajtjen demokratike të zgjedhjeve si dhe mund të dëmtojë seriozisht tërë procesin zgjedhor në Kosovë.

Kontrolloni gjithashtu

Antony Blinken:

Antony Blinken: Marrëdhëniet mes Shteteve të Bashkuara dhe Kinës janë sprova “më e madhe gjeopolike” e shekullit

Sekretari amerikan i Shtetit, Antony Blinken, deklaroi të mërkurën se marrëdhëniet mes Shteteve të Bashkuara ...