Visar Ymeri

Visar Ymeri foli në Kuvend për demonstratën e 10 shkurtit kundër planit të Ahtisarit

Seanca e Kuvendit të Kosovës ka filluar me ngritjen e çështjeve të ndryshme, ku kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Visar Ymeri, ka kujtuar 10 shkurtin e para dhjetë viteve kur është protestuar kundër planit të Ahtisarit. Me këtë plan serbët u bënë me komuna, mbi 20 rajone me popullsi serbe kanë pothuaj status të posaçëm, shpërbë TMK-ja ndërsa u betonua qëndrimi i bashkësisë ndërkombëtare, ndërsa më pas u krijua edhe Lista serbe me vende të rezervuar anë Kuvend dhe dorëzimi i sovranitetit në veri”, tha ndër të tjera Visar Ymeri.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Zubin Potokut, Izmir Zeqiri, ka thënë se është i gatshëm të japë dorëheqje nga posti

Zeqiri: Numri i qytetarëve që po marrin pjesë në votim është shumë i vogël

Kryetari aktual i Zubin Potokut, Izmir Zeqiri ka thënë se numri i qytetarëve që po …