Fillimi / Lajmet / Vjosa Dobruna: Qeveria Kurti, me veprimet e papërgjegjshme për largimin e ambasadorëve e ka defafaktorizuar Kosovën në botë
Vjosa Dobruna: Qeveria Kurti, me veprimet e papërgjegjshme për largimin e ambasadorëve e ka defafaktorizuar Kosovën në botë

Vjosa Dobruna: Qeveria Kurti, me veprimet e papërgjegjshme për largimin e ambasadorëve e ka defafaktorizuar Kosovën në botë

Ambasadorja e Kosovës në Holandë, Vjosa Dobruna, ka fajësuar qeverinë Kurti, e cila me veprimet e papërgjegjshme për largimin e ambasadorëve dhe mos zëvendësimin e tyre, e ka defafaktorizuar Kosovën në botë. “Uroj që gjithë kjo politikë është duke ndodhë për shkak të injorancës qeverisëse dhe mungesës së dijes së bartësve të institucioneve e jo për të përmbushë agjendën e kojshive për defaktorizim të Republikës, ka shkruar ndër të tjera Dobruna. Edhe keqmenaxhimi i pandemisë me pasoja katastrofale për jetën, e vendosi Kosovën në krye të raporteve ndëkombëtare për numrin më të madh të vdekjeve për kokë banori, si pasojë do të izolohemi edhe më shumë, ka saktësuar, Vjosa Dobruna.

Kontrolloni gjithashtu

Dy deputetët e Vetëvendosjes, Fitore Pacolli e Haki Abazi kundërshtohen në mbledhjen e Komisioni për Punë të Jashtme

Dy deputetët e Vetëvendosjes, Fitore Pacolli e Haki Abazi kundërshtohen në mbledhjen e Komisioni për Punë të Jashtme

Në takimin e sotëm të Komisionit për Punë të Jashtme, deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti ...