KEK
Fillimi / Lajmet / Vjosa Osmani: Askush s’ ka mandat që ta rinegociojë Kushtetutën tonë, e cila edhe ashtu, përfshinë shumë koncesione
Vjosa Osmani

Vjosa Osmani: Askush s’ ka mandat që ta rinegociojë Kushtetutën tonë, e cila edhe ashtu, përfshinë shumë koncesione

Kryekuvendarja, Vjosa Osmani i ka thënë shefit të zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomash Szunyog, se, për zbatimin e marrëveshjeve të arritura në Bruksel, nevojitet bashkërendim dhe unifikim i qëndrimeve të tërë spektrit politik në Kosovë. Osmani me Szunyog thuhet të kenë diskutuar për zhvillimet e fundit politike e me theks të veçantë në relacionet ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian. Ajo ritheksoi se për zbatimin e marrëveshjeve të arritura në Bruksel, nevojitet bashkërendim dhe unifikim i qëndrimeve të tërë spektrit politik në Kosovë. “

Në mënyrë që marrëveshja që do të arrihej në Bruksel të gjejë implementim dhe të konsiderohet e pranueshme në vendin tonë, konsideroj që duhet të punohet në mënyrë aktive drejt unifikimit të qëndrimeve dhe kërkesave të tërë spektrit politik në vend. Marrëveshja përfundimtare duhet të jetë në interes të qytetarëve të Kosovës dhe e tillë që e respekton Kushtetutën e vendit tonë, integritetin territorial dhe parimin e unitaritetit të shtetit. Askush nuk ka mandat që ta rinegociojë kushtetutën tonë e cila tashmë në vetvete përfshinë shumë koncesione”, ka thënë, Vjosa Osmani.

Kontrolloni gjithashtu

Kandidati i PDK-së për deputet, Nezir Çoçaj përfundon intervistimin disa orësh në selinë e EULEX-it

Kandidati i PDK-së për deputet, Nezir Çoçaj përfundon intervistimin disa orësh në selinë e EULEX-it

Kandidati i PDK-së për deputet, Nezir Çoçaj, nga Prizreni, është intervistuar të mërkurën për disa ...