Sveçla: Humbësit më të mëdhenjë janë reformatorët potencial brenda LDK-së dhe votuesit e tyre

Sveçla: Humbësit më të mëdhenjë janë reformatorët potencial brenda LDK-së dhe votuesit e tyre

Deputeti i Vetëvendosje, Xhelal Sveçla thotë  se humbësit më të mëdhenj janë reformatorët potencialë brenda LDK-së dhe votuesit e tyre. Ai këtë deklaratë e bëri pas ftesës që udhëheqësit e LDK-së i kanë bërë Vetëvendosjes, që të bashkon për të formuar agjendën e tyre të përbashkët dhe intenzive. “Dulla tash kërkon takime intenzive me ne. Vonë Avdulla, vonë Isë.  Tipike për LDK-në. Vonë edhe në tetorin e 97-tës, vonë edhe për luftën çlirimtare. Tash vonë edhe për çkapjen e shtetit nga PDK.  Por proceset ecin edhe pa ju e përkundër jush. Koha e ka dëshmu.  Humbësit më të mëdhenjë janë reformatorët potencial brenda LDK-së dhe votuesit e tyre.  E ne na pret edhe më shumë punë e vendosmëri. Bashkë me popullin, për popullin”, ka shkruar Sveçla.

Kontrolloni gjithashtu

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë krimet në jug të Gazës

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë ofensivën e tij …