Xheva Salihaj

Xhevë Salihaj: Nuk bëhemi më modern duke shkelur  mbi gjakun e të rënëve!

Serbët nuk durojnë që një shqiptar te jete ne krye te nje Organizate Klubi Universiteti ,Shkolle ,Spitali  apo te nje Posti çfare do qofte ai!
Trupi ynë ende lëngon dhe plaga jonë akoma kullon gjak!
Nëse disave ju ka penguar se Mesfushori Shqiptar Granit Xhaka paska provokua dhe qenkan ndjere keq,e keni gabim,keni harruar ta ktheni rroten e historise se çka ndodhi derime 1999 ne Kosovë ,ndaj kjo situate nuk eshte lehte per tu ndryshuar dhe perpi  ,sepse Serbet provokohen vetvetiu madje edhe ne endrra ,qe kur kanë mësuar se Kombetaren Zvicerane e udheheq nje Shqiptar dhe pikerisht keta vazhdimisht tentonin ta ngacmonin situaten per ta arritur qëllimin e tyre!
Serbet dy jave para ndeshjes kane provokuar me flamur duke e ven Kosoven brenda hartes se tyre si pjese e serbisë!
Shqiptarët e Kosoves si brenda dhe jashtë ,kanë arsye per te mos qene ne nje linje edhe kur luajne Futboll  dhe perball kane Armikun e tyre!
Mos mendoni se deri sa mendesia serbe nuk ndryshon ,asnjeherë nuk do të shihni lojë Miqësore por vetem  Armiqesore!
Më shumë urrejne ata që kanë bërë tmerr e gjenocid mbi ne se ne që mbajme njefarë qendrimi!
Kjo nuk eshte çudi dhe mua nuk me len fare pershtypje ata qe kane menduar se do te ndodhte nje Mrekulli!
Për çudi , ne si popull e dim shume mire se çka do te thote te jetosh ne paqe por ,NE nuk mundemi t’i zgjasim doren Serbise dhe t’i themi FALEMINDERIT që na vrave ,na djege ,i perdhunove 20.000 gra shqiptare na poqe na dogje na çfarose gadi dhe e rendesishme te luajme TOP 🙄 per t’i kenaqur egot e tjereve dhe ne sy te opinionit!
Kjo histori do te zgjas sa te kete shqiptar mbi dhe!

Gjaku nuk behet ujë dhe ne nuk mund te shkelim mbi gjakun e familjareve tane,per tu ndjere te tjeret mirë!

Nga e mbijetuara e luftes ne Kosovë:
Xhevë Salihaj

Kontrolloni gjithashtu

Arben Mustafa, PDK: Qeveria Kurti goditi përsëri qytetarët, koeficienti i pagave duhet të jetë së paku 120 euro

Arben Mustafa, PDK: Qeveria Kurti goditi përsëri qytetarët, koeficienti i pagave duhet të jetë së paku 120 euro

Koordinatori i Departamentit për Financa në Kabinetin për Qeverisje të Mirë, Arben Mustafa, e ka …