leoni

Zbulohet pllaka e UÇK-së në shtëpinë e Rexhep Krasniqit, babait të heroit të kombit, Adrian Krasniqi

Zbulohet pllaka e UÇK-së në shtëpinë e Rexhep Krasniqit, babait të heroit të kombit, Adrian Krasniqi

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj ka marrë pjesë në zbulimin e pllakës në shtëpinë e babait të heroit të kombit, Adrian Krasniqi i cili ishte ndër luftëtarët e parë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe njëkohësisht njëri ndër themeluesit e parë të logjistikës së UÇK-së, por edhe ndër luftëtarët e parë të lirisë që ra në altarin e atdheut me uniformën e UÇK-së,  “Adrian Krasniqi ishte shembulli tipik i shqiptarit. Student e luftëtar. I dashur dhe i guximshëm. Hero e Gjeneral. Sot në Pejë zbuluam pllakën në shtëpinë e babait të tij Rexhepit, shtëpi që Adriani e kishte shndërruar në bazë për veprimet në dobi të rezistencës për liri”, kështu ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri

Besnik Tahiri, konsideron se Qeveria e Kosovës gjyqësorin e konsideron një degë të veten politike

Kryetari  i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, konsideron se Qeveria e Kosovës gjyqësorin e …