Ilmi Tahiri: Kah po ecën Kosovë në këto bisedime, shumë në pritje, kujdesshëm në ngritje dhe jo në rrëshqitje

Ilmi Tahiri: Kah po ecën Kosovë në këto bisedime, shumë në pritje, kujdesshëm në ngritje dhe jo në rrëshqitje

Kosovë shpresa dhe ëndrra të shumta pritje , eufori në rritje pa njohje të Kosovës si shtet me të plotë kufij dhe sovranitet, nuk ke asgjë me Serbi çka flet. Njohje si shtet, të plotë integritet , kujdes se edhe në tavolina mos po rrëshqet, serbët janë plotë kurthe politike ogurzi, dhe dinakëri, po nënshkrove diçka gabim tani në këto bisedime me asgjë s’ mund të ta fshij. sepse këtë kanë garantuar superfuqi, Amerikën mike aleaten tuaj mbaje miqësi ndero lartëso siç të shpëtoj bashkë çliroi , të njohu të ndihmoj në liri dhe shtet ndërtim, Amerike mike e bekuar para Serbisë mos i bëj Kosovës asnjë trysni për asnjë lëshim, Kosovë kujdes në çdo marrëveshje dhe nënshkrim, jo Serbia fitimtare , dhe jo Kosova humbje dhe nënshtrim. Por e njohur nga Serbia si shtet ky është i yni qëndrim politikë edhe vullnet.

Kujdes politikë edhe pushtet me humbni në tavolinë atë që me luftë gjak jetë dhe trimëri u arrit e shtrenjta liri është krijuar i yni i bekuari shtet, Kujdes nga barbaria serbe dhe po i njëjti barbar serb që udhëheq Serbinë në bisedime si shtet, me dinakëri pa plumba ardhmërinë tonë me laps po mundohet të na e vret, Amerikë mike na ruaj si mik edhe si shtet, marrëveshje të drejtë vetëm njohje të Kosovës si shtet, jo lëshime ndaj Serbisë as për serbët eks territorialitet, Kosova është një e pandarë, për popull armik edhe çdo pushtet. Trepça, Ujmani janë thesaret tonë sa është edhe kjo tokë e lashtë e shenjtë e bekuar, për këtë nuk ka falje as të nënshtruar, as nënshkrime eventuale të gabuar, Kosovë shteti ynë i bekuar qëndro i pa trembur nga ky barbar i shfrenuar dhe nga gjithë këto sfida që moti je rrethuar, bashkë me Amerikën mike dhe bijtë e tu trima legjendar UÇK -në e lavdishme dhe heroike ti je çliruar, bashkë je ngritur bashkë ke fituar, por politikë të mençur dhe jo të shpejtuar, Amerikë mike , Amerikë e bekuar, mbaj drejtësi edhe tani për ne siç ke qenë edhe gjer tani e ke dëshmuar, bekim nga Zoti dhe aleatja Kosovë do të kesh pa mbaruar. Bashkë me ty tok përherë përqafuar edhe rrugëtuar dy shtete mike me paqen dhe lirinë botërore tej e përtej rrugëtuar.

Kontrolloni gjithashtu

Mehmet Bislimi: Çmendi e çoroditur e opozitës në Shqipëri

Edhe sot për të satën herë, Partia Demokratike e Shqipërisë, në krye me të çmendurit …