KEK
Fillimi / Lajmet / Zemaj: Të gjithë të të jemi të kujdesshëm ndaj pandemisë
Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj thotë se mbyllja e tërësishme e vendit mbetet opsioni i fundit

Zemaj: Të gjithë të të jemi të kujdesshëm ndaj pandemisë

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ju ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve që të jenë të vëmendshëm ndaj pandemisë në mënyrë që të mundësohet funksionimi i hapur të shtetit. “Nxënësit duhet të vazhdojnë të vijojnë mësimin në shkolla, bizneset duhet të vazhdojnë të punojnë, qytetari të mos varfërohet nga pamundësia për të punuar. Ndërsa për ata që shkelin masat anti Covid- 19, duhet të zbatohet në përpikëri Ligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19, nga organet e rendit. Kemi dëshmuar se sa herë kemi qenë bashkë, kemi fituar. Të vazhdojmë fuqishëm, secili në përgjegjësitë që kemi, qeveria, policia, inspektoratet, spitalet, qytetarët dhe të gjithë akterët tjerë, bashkë kundër pandemisë, ka shkruar ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj dhe ka kërkuar zbatim të Ligjit ndaj çdo kujt që shkel masat anti-covid.

Kontrolloni gjithashtu

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Besianës, Naim Fetahu, ka hapur sot ...