Fatmir Xhemajl Sahiti (15. 1. 1969 - 30. 5. 1998)

Zenel Shala: Me 30 maj 2023 kujtojmë Dëshmorin e Kombit Fatmir Sahitin

Me 30 maj 2023 ne banoret e fshatit Kopiliq kujtojmë Dëshmorin e Kombit Fatmir Sahitin në 25 vjetorin e rënies në Altarin e Lirisë. Gjaku i juaj Liria jonë.  Ne bashkluftëtaret dhe mbarë fshati gjithmonë do të ju kujtojmë me pietet e nderë , vepra juaj do të kujtohet deri sa të ekzistojmë si Komb. Vepra juaj faqja me e ndritur e historisë se Kombit Shqiptar. Lavdi Dëshmorve të Kombit.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Malishevës, ka përkujtuar “Masakrën e Gollubovcit”, ku 25 vjet më parë, serbët masakruan 30 banorë të fshatrave Gollubovc e Plloqicë

Sot u bënë 25 vite nga njëra prej ngjarjeve më të rënda në Komunën e …