valamobile
mbpzhr 2018
kek baneri
Fillimi / Lajmet / Zëvendës ministrja Magbule Sadri Shkodra – femra më e votuar në AAK
Zëvendësministrja e MZHR-së, Magbule Shkodra, është emëruar nënkryetare e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës

Zëvendës ministrja Magbule Sadri Shkodra – femra më e votuar në AAK

Pas shpalljes së rezultateve të Kuvendit të VIII-të Zgjedhor të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, e para e gruas e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës,  dhe zëvendësministre në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal, Magbule Shkodra është gruaja më e votuar për anëtare të Këshillit Drejtues të AAK-së.Votimi për Këshillin Drejtues të AAK-së, është bërë sot në Kuvendin e VIII-të, Zgjedhor të AAK-së.Magbule Shkodra është magjistër e shkencave inxhinierie të telekomunikacionit, në Londër, një intelektuale e zonja, me një bagazh të madh arsimimi dhe shkollimi profesional.Në garën e ngushtë që u mbajt sot për Këshill Drejtues, nga më shumë se 118 kandidatë sa ishin, fituan vende një numër i madh i grave.  38% e femrave sot kanë hyr në Këshillin Drejtues të AAK-së pa kuotë, duke e renditur AAK-në të parën nga të gjitha subjektet politike.

Kontrolloni gjithashtu

Në ditën e themelimit të Ushtrisë e Kosovës, Policia e gatshme të garantoj siguri në kuadër të përgjegjësive ligjore

Në ditën e themelimit të Ushtrisë e Kosovës, Policia e gatshme të garantoj siguri në kuadër të përgjegjësive ligjore

Sot në Kuvendin e Kosovës do të votohet për ndryshimin e ligjeve që mundësojnë transformimin ...