valamobile
mbpzhr 2018
akp deri me 1 prill
Fillimi / Lajmet / Stabiliteti i Evropës varet nga ndërtimi i kampeve për refugjatët nga Afrika, në Shqipëri apo në Maqedoninë e Veriut
Stabiliteti i Evropës varet nga ndërtimi i kampeve për refugjatët nga Afrika, në Shqipëri apo në Maqedoninë e Veriut

Stabiliteti i Evropës varet nga ndërtimi i kampeve për refugjatët nga Afrika, në Shqipëri apo në Maqedoninë e Veriut

Kryetari i Parlamentit Europian, Antonio Tajani thotë se stabiliteti i Evropës varet nga Gjermania si dhe mundësia e ndërtimit të kampeve për refugjatët nga Afrika në Shqipëri dhe në Maqedoninë e Veriut, të banuar me shqiptarë. Në një intervistë për grupin mediatik gjerman “Funke Medien Gruppe”, Tajani është shprehur, se “mënyra e veprimit me çështjen e migracionit nuk duhet të çojë në shpërbërjen e BE-së. Sipas Tajanit, nëse çdo shtet do të veprojë sipas interesave të veta, kjo do ta shpërbënte BE-në, shkruan DPA. Në të njëjtën kohë, presidenti i Parlamentit Europian u kujtoi partive gjermane në grindje të fortë për çështjen e azilit, se migracioni “nuk është një problem vetëm gjerman”. Italia dhe Greqia ndodhen po ashtu nën presion të madh. “Tani nuk bëhet fjalë për zgjidhje të veçuara kombëtare. Ne kemi nevojë për një strategji evropiane tha Antonio Tajani.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri Bytyqi

Meqë Ministri i Arsimit nuk është i aftë ta zbatojë vendimin për mësim atëherë dikush do të duhej të jepte dorëheqje

Përpjeka e të ashtuquajturit SBASHK për t’ ua humbur nxënësve shqiptarë të Kosovës tri javë ...