Fillimi / Lajmet / Zëvendësministri i Arsimit, Heset Sahiti i kujton të rënët 21 vite më parë në Rancë të Shtimes
Zëvendësministri i Arsimit, Heset Sahiti i kujton të rënët 21 vite më parë në Rancë të Shtimes

Zëvendësministri i Arsimit, Heset Sahiti i kujton të rënët 21 vite më parë në Rancë të Shtimes

Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Heset Sahiti përmes një shkrimi i ka kujtuar të rënët 21 vite më parë në Rancë të Shtimes. “Sot, në nderim të martirëve të Rancës. 21 vite më parë më 26 gusht të vitit 1998, forcat policore e ushtarake serbe vranë 11 anëtarë të familjes Asllani në fshatin Rancë të Shtimes, prej të cilëve 8 ishin fëmijë të moshave të ndryshme.  Atë ditë të kobshme në këtë fshat nga forcat serbe u ekzekutua edhe plaku 96-vjeçar Zeqir Asllani”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Veliu: Të gjithë policët të kompensohen dhe stimulohen për punën dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj periudhe

Veliu: Të gjithë policët të kompensohen dhe stimulohen për punën dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj periudhe

Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu ka theksuar përkrahjen e fuqishme ...