driloni com
vipa
muqa 900
vala – old
Fillimi / Lajmet / Greg Delawie: Në listat për deputetë nuk dua të shoh asnjë me aktakuza për korrupsion
Delawie: Prokuroria po sfidohet në pjesën veriore të Kosovës

Greg Delawie: Në listat për deputetë nuk dua të shoh asnjë me aktakuza për korrupsion

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Greg Delawie, ka kërkuar nga partitë politike të vendit tonë, të cilat do t’i paraqesin sot listat e kandidatëve për deputetë, që të mos lejohen që pjesë e tyre të jenë njerëzit me aktakuza për korrupsion Ai gjatë një vizite që i ka bërë Komisionin Qendror Zgjedhor ka thënë se nuk dëshiron të shohë në lista njerëz ndaj të cilëve ka aktakuza për korrupsion. Delawie në konferencën e përbashkët për media me kryetaren e KQZ-së, Valdete Daka, u ka bërë thirrje qytetarëve të Kosovës që të dalin në zgjedhje. Kryetarja e KQZ-së ka thënë se institucioni që ajo drejton është i përkushtuar që të organizojë një proces të rregullt.  Ajo ka falënderuar ambasadorin amerikan për mbështetjen dhe bashkëpunimin.

Kontrolloni gjithashtu

Radio-Kosova e Lirë i dhuroi 100 libra Bibliotekës së FSK-së në Prishtinë

Radio-Kosova e Lirë i dhuroi 100 libra Bibliotekës së FSK-së në Prishtinë

Drejtoria e Radios-Kosova e Lirë, në kuadër të bashkëpunimit me Forcën e Sigurisë së Kosovës, ...