driloni com
vala – old
vipa
Fillimi / Lajmet / Policia e Kosovës ka hapur konkursin për pranimin e zyrtarëve policorë
Policia e Kosovës ka bënë të ditur nga sot është hapur konkursi për pranimin e zyrtarëve policor

Policia e Kosovës ka hapur konkursin për pranimin e zyrtarëve policorë

Është hapur konkursi për pranimin e zyrtarëve policorë. Policia e Kosovës ka bërë të ditur lajmin për hapjen e konkursit bashkë me kushtet e parapara për konkurrim Ndër të tjerash qartësohet mirë se si janë udhëzimet për aplikimin me sukses në Policinë e Kosovës dhe se çfarë duhet plotësuar secili person që është i interesuar për të kandiduar.

Kushtet minimale për aplikim janë:
Të jetë shtetas i Kosovës
Të jetë i moshës 18 – 30 vjeçar
Ta ketë të përfunduar shkollimin e mesëm
Të jetë në gjendje të mirë fizike, mentale dhe emocionale
Të mos jetë i dënuar për ndonjë vepër penale
Të mos posedojë në vend të dukshëm tatuazh (fytyrë, qafë, duar)
Të ketë integritet personale dhe vlera të lartë etike.

Më poshtë keni linkun me informacionet e plota lidhur me aplikim:
http://www.kosovopolice.com/sq/mundesi-punesimi

Kontrolloni gjithashtu

Shefi i GP të LDK-së, Avdullah Hoti: Të mërkurën mbahet tryeza e partive politike, diskutohet edhe për zgjedhjet

Avdullah Hoti: Të mërkurën mbahet tryeza e partive politike, diskutohet edhe për zgjedhjet

Shefi i grupit parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti ka bërë të ditur se sot do ...