KEK
Fillimi / Institucionet / 4 qytetar të shëruar dhe 3 raste të reja me #COVID-19 në Komunën e Deçanit

4 qytetar të shëruar dhe 3 raste të reja me #COVID-19 në Komunën e Deçanit

Nga Instituti i Shëndetësisë Publike të Kosovës u konfirmua se sot, janë shëruar edhe katër qytetare të Deçanit, dhe tri raste te reja pozitive me #COVID19. Një rast nga Gllogjani, një nga Kodralia dhe një nga Strellci i Ulët. Deri më sot në komunën e Deçanit janë të identifikuara 74 raste me virusin SARS-CoV-2. Prej tyre 41 të shëruar plotësisht dhe 33 raste janë akoma aktive.

Kujdesuni për veten dhe familjen!

#VendosMaske

#PastroDuart

#MbajDistance

Kontrolloni gjithashtu

Në Deçan bëhet trajnimi i stafit teknik të shkollave, për përdorimin e pompave spërkatëse për dezinfektim të shkollave

Zyrtari nga Drejtoria Komunale e Arsimit në komunën e Deçanit Zeqë Malaj, në bashkëpunim më ...