Drizan Shala: Pensionimi i Kolonel Afrim Veselit, Feniks i Lirisë dhe Forcës sime

Afrim Veseli: Kosova e dëshmorëve dhe plisi i shekujve

Ne shqiptarët autoktonë, që me shekuj luftuam për kombin, lirinë  dhe shtetin.

Ruajtëm gjdo vlerë e edhe veshjen tonë, plisin e bardhë dhe veshjet tona me ngjyra të bukura të grave tona. Ne shqiptarët as burrat e as gratë kurrë nuk mbuluam fytyrat tona të pastra.

Jemi myslimanë, katolikë dhe ortodoksë, dhe nderojmë çdo fe tjetër.

Flamurin dhe shtetin i kemi mbi të gjitha. Shteti ynë  shteti i të gjithëve myslimanëve, katolikëve e ortodoksëve.

Shteti dhe kushtetuta e vendit tim, Republikës së Kosovës, laike me të gjitha të drejtat për secilin qytetar të saj.

Të ecim andej kah jemi nisur, që për këtë shtet dhe këtë rrugë, me shumë gjenerata jemi vra e jemi gri, me pleq e fëmijë.

Ndryshe nuk banë, dëshmorët nën varre s’do na lejojnë kurrë.

Kosova në NATO, krah me amerikanët dhe botën europiane.

Kosova atdheu im Evropian.

Kontrolloni gjithashtu

Afrim Hysenaj: Përkujtohet 24 vjetori i tre dëshmorëve te fshatit dhe i masakrës mbi 23 anëtarë të Familjes Deliu, në Abri të Drenicës

24 vjet më parë, më 26 shtator 1998…! Ata ishin 8 fëmijë, 6 vajza dhe …