Fillimi / Lajmet / Agim Veliu: Jam rikthyer në punë për ta vazhduar angazhimin dhe përmbushjen e detyrave në Qeveri
Agim Veliu: Jam rikthyer në punë për ta vazhduar angazhimin dhe përmbushjen e detyrave në Qeveri

Agim Veliu: Jam rikthyer në punë për ta vazhduar angazhimin dhe përmbushjen e detyrave në Qeveri

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, ka thënë se është rikthyer në punë për të vazhduar angazhimin dhe përmbushjen e detyrave në zbatim të programit të Qeverisë së Kosovës. Ai ka theksuar se mbetet i vendosur për të punuar fort në arritjen e synimeve për Kosovën. Mbetem fuqishëm i vendosur në arritjen e synimeve për Kosovën, vend i qetë dhe i sigurt, për luftë pakompromis ndaj krimit dhe korrupsionit dhe për arritjen e objektivave të vendit tonë për të siguruar anëtarësim të Kosovës në mekanizmat ndërkombëtarë dhe liberalizimin e vizave për qytetarët tanë. Veliu ishte në krye të Ministrisë së Punëve të Brendshme në Qeverinë Kurti, por që më pas ishte shkarkuar nga ish-kryeministri, Albin Kurti sepse gjoja ai përkrahte kryetarin e Kosovës, Hashim Thaçi.

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj-Stublla: Flamuri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës do të valojë përherë mbi shtetin e Kosovës

Haradinaj-Stublla: Flamuri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës do të valojë përherë mbi shtetin e Kosovës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë mishërim i lirisë, demokracisë dhe madhështisë globale, deklaroi të ...