Shtëpia e Bardhë

Aktivisti, Martin Vulaj, thotë se në takimin e 2 shtatorit në Shtëpinë e Bardhë, s’mund të ketë marrëveshje të keqe

Aktivisti nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Martin Vulaj, është cituar të ketë deklaruar se në takimin e 2 shtatorit në Shtëpinë e Bardhë, s’mund të ketë marrëveshje të keqe. Më 2 shtator në Uashington do të takohen shefat e shteteve, ai i Kosovës dhe ai i Serbisë, Avdullah Hoti dhe Aleksandër Vuçiqit për të bërë marrëveshje ekonomike në mes shteteve. Vulaj tha se marrëveshja ekonomike do t’u hapë rrugë marrëveshjeve politike në mes të shteteve. “Ideja është të fillohet me marrëveshje ekonomike në mes shteteve në mënyrë që të hapen rrugë për marrëveshje politike”, ka shtuar Vulaj.

Kontrolloni gjithashtu

Ravi Batra: Kryeministri, Edi Rama, ka goditur padrejtësinë djallëzore kundër Kosovës dhe Hashim Thaçit, nga Gjykata Speciale

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shprehur gëzimin dhe urimin e tij për Kosovën pasi iu hap rruga për anëtarësim në KiE

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shprehur gëzimin dhe urimin e tij për Kosovën pas …