Fillimi / Kultura / Albert Zholi shpallet personalitet i shquar i Rrethit të Vlorës
Albert Zholi shpallet personalitet i shquar i Rrethit të Vlorës

Albert Zholi shpallet personalitet i shquar i Rrethit të Vlorës

Me propozim të shoqatës Kulturore Atdhetare, “Labëria”, Shoqata Ismail Qemali në Vlorë,   shpall Personalitet të shquar të Rrethit të Vlorës, publicistin e shkrimtarin, Albert Zholi, për kontribut të veçantë si publicist, skenarist, në pasqyrimin e jetës historike, kulturore dhe artistike të Vlorës dhe të Labërisë, në shtypin bashkëkohor shqiptar. Për promovim të letrarëve të rinj, brenda dhe jashtë vendit.

Vlorë, gusht 2021.

Albert Zholi shpallet personalitet i shquar i Rrethit të Vlorës

Kontrolloni gjithashtu

Instituti GAP publikon raportin : Indeksi i Transparencës Buxhetore të Komunave 2020

Instituti GAP publikon raportin : Indeksi i Transparencës Buxhetore të Komunave 2020

24 tetor, 2021 Sot, Instituti GAP publikoi raportin ”Indeksi i Transparencës Buxhetore të Komunave 2020”. Raporti ...