Ambasada e Kosovës në Gjermani ka të ditur për masat e reja që ka ndërmarrë shteti prej 16 dhjetorit deri më 10 janar

Ambasada e Kosovës në Gjermani ka të ditur për masat e reja që ka ndërmarrë shteti prej 16 dhjetorit deri më 10 janar

Ambasada e Kosovës në Gjermani ka njoftuar lidhur me masat e reja që ka ndërmarrë shteti duke bërë të ditur se nga data 16 dhjetor deri më 10 janar Gjermania do të mbyllet sërish.   Sipas njoftimit, thuhet se të gjithë ata që duan të udhëtojnë në Kosovë, i kanë kufijtë e hapur por që duhet respektuar masat e parapara. “Për të gjithë të interesuarit që duan të udhëtojnë në Kosovë: kufijtë nuk janë mbyllur por për këtë duhet respektuar masat e parapara nga Qeveria e Kosovës dhe ajo e Gjermanisë për testimet dhe karantinimet”, ka bërë të ditur Ambasada e Kosovës në Gjermani.

Kontrolloni gjithashtu

Bajraktari: Për një periudhë tejet të gjatë kohore krimet e luftës kanë qenë kompetence e autoriteteve ndërkombëtare

Avokati Ardian Bajraktari ka vlerësuar se trajtimi i krimeve të luftës në përgjithësi dhe atyre …