Delawie: Prokuroria po sfidohet në pjesën veriore të Kosovës

Ambasadori Delawie përshëndeti vendimin e Inspektoratit të Ministrisë së Drejtësisë

Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, e ka përshëndetur vendimin e Inspektoratit të Ministrisë së Drejtësisë për suspendimin e katër zyrtarëve të Qendrës së Paraburgimit, në Prizren. Ai e ka mirëpritur  vendimin e Inspektoratit të Ministrisë së Drejtësisë dhe veprimet që janë ndërmarrë për suspendimin e katër zyrtarëve përgjegjës lidhur me  vrasjen në burg, të Astrit Deharit në rrethana ende të pasqaruara.

Kontrolloni gjithashtu

Bamieh

Maria Bamieh: Në vend se të urohesha për paraqitje e provave të korrupsionit në EULEX, më larguan nga puna

Ish prokurorja e EULEX-it që paraqiti provat e korrupsionit në këtë mision e nga ku …