Fillimi / Lajmet / Amerika është e shqetësuar nga përgjigja që ju dha sot aksioneve për zbatimin e ligjit në Kosovë
Amerika është e shqetësuar nga përgjigja që ju dha sot aksioneve për zbatimin e ligjit në Kosovë

Amerika është e shqetësuar nga përgjigja që ju dha sot aksioneve për zbatimin e ligjit në Kosovë

Jo zyrtarisht  mësohet se një zëdhënës i Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në Prishtinë në një përgjigje për një portal ka thënë se Uashingtoni është i shqetësuar me mënyrën se si është kundërshtuar sot përpjekja e institucioneve të Kosovës për të vendosur rend dhe ligj në të gjithë territorin e Kosovës. Amerika është e shqetësuar nga përgjigja që ju dha sot aksioneve për zbatimin e ligjit të Kosovës në territorin e Kosovës. E gjithë dhuna, e drejtuar qoftë ndaj autoriteteve, mediave, ose qytetarëve, është e papranueshme dhe duhet të hetohet dhe ndiqet penalisht deri në zbatimin e plotë të ligjit. Bëjmë thirrje për qetësi”,  thuhet se ka thënë ky zëdhënës.

Kontrolloni gjithashtu

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes dhe i FSK-së mori pjesë në takimin vjetor bilateral ...