Anëtari i Këshillit Drejtues të PDK-së, Izmi Zeka kujton 18-vjetorin e rivarrimit të dëshmorëve të Gjilanit

Anëtari i Këshillit Drejtues të PDK-së, Izmi Zeka kujton 18-vjetorin e rivarrimit të dëshmorëve të Gjilanit

Anëtari i Këshillit Drejtues të Partisë Demokratike të Kosovës Izmi Zeka, ka kujtuar sot 18-vjetorin e rivarrimit të eshtrave të dëshmorëve të Gjilanit në varrezat e Dëshmorëve. Ai ka thënë së kjo ditë kjo ditë e veçantë për Anamoravën.

“Sot mbushen 18 vjet kur u bë rivarrimi i eshtrave të dëshmorëve të Gjilanit ku u përcollën për te varrezat e dëshmorëve të kombit. Është ditë e veçantë në historikun e Gjilanit dhe të Anamoravës kur bijtë më të mirë të luftës së UÇK-së u vendosën në vendin meritor ku edhe e kanë vendin. 18 vjet më parë Gjilanit iu shtuan lulet e gjakut në Kodrën e Dëshmorëve për të gëzuar ne sot lirinë”, ka shkruar Zeka në llogarinë e vet në “Facebook”.

 

Kontrolloni gjithashtu

Ravi Batra: Kryeministri, Edi Rama, ka goditur padrejtësinë djallëzore kundër Kosovës dhe Hashim Thaçit, nga Gjykata Speciale

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shprehur gëzimin dhe urimin e tij për Kosovën pasi iu hap rruga për anëtarësim në KiE

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shprehur gëzimin dhe urimin e tij për Kosovën pas …