Arbëreshë Krasniqi takon drejtorët e shkollave të Komunës së Malishevës

Arbëreshë Krasniqi takon drejtorët e shkollave të Komunës së Malishevës

Drejtoresha e Drejtorisë për Arsim dhe Edukim, Arbëreshë Krasniqi, në takimin që pati me drejtorët e shkollave të komunës së Malishevës,  kërkoi nga  drejtorët e shkollave që të janë të përgatitur për përfundimin e vitit shkollor 2021/2022 dhe t’i kryjnë të gjitha detyrat e institucionit shkollor që kanë të bëjnë me nxënësit, si vlerësimi përfundimtar, pajisja me dëftesa e nxënësve, regjistrimi i nxënësve për vitin e ri shkollor 2022/2023, përcaktimi për shtëpitë botuese dhe tekstët mësimore si dhe për kërkesa të tjera të domosdoshme për shkollën, kurse si sfidë me të cilat  do të përballemi si drejtori vitin e ardhshëm shkollor, theksoi, numrin e nxënësve i cili po paraqitet i ulët nëpër klasa dhe po shkakton tepricë punëtorësh mësimor, me gjithë planifikimin që kemi bërë edhe për çerdhet si dhe  kërkesën për hapjen  e drejtimit të mjekësisë në Shkollën e Mesme të Lartë në gjimnazin e Malishevës, përballje tjetër do të jetë edhe ngritja e çmimeve për lëndët djegës për shkolla, por ne si qeveri komunale po përgatitemi që situatën  ta menaxhojmë sa më mirë, ajo vlerësoi udhëheqësit e shkollave dhe mësimdhënësit e  nxënësit, për punën mësimore dhe programet cilësore që treguan në kremtimet e ditëve të shkollave si dhe rezultatet e arritura në nivel të garave të ndryshme, regjionale e kombëtare nga nxënësit tanë.

Kontrolloni gjithashtu

Byroja Kosovare e Sigurimeve në 20 muajt e fundit trajton 11.435 lëndë

Në 20-të muajt e fundit, Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) ka mbyllur hiç më pakë …