Armend Zemaj: Kjo qeveri është e vetmja që ministrat e zëvendëskryeministrat kanë sjellje jo të hijshme ndaj deputetëve

Armend Zemaj: Veprimet e Qeverisë Kurti në Veri të Kosovës kanë qenë të drejtuara kryesisht nga motive elektorale

Deputeti i LDK-së, Armend Zemaj,  ka deklaruar se veprimet e fundit të qeverisë kanë qenë të drejtuara kryesisht nga motive elektorale dhe pompoziteti, duke munguar një strategji e qartë për integrimin e plotë të veriut të Kosovës. Zemaj deklaroi se Qeveria nuk ka treguar një interes të vërtetë për integrimin e veriut dhe se reagimet e saj pas ngjarjeve të rëndësishme si sulmi terrorist në 24 shtatorin e kaluar kanë qenë të pakëndshme, duke i lënë kërkesat për dënimin e Serbisë në hije për përfitime elektorale. Qeveria e Kosovës ka shfaqur mungesë të qasjes dhe strategjisë për të integruar veriun në plotësi, duke sjellë veprime të shfaqura nëpërmjet platformave sociale dhe përfitimeve elektorale, pa u përqendruar në aspektet kushtetuese dhe mbrojtjen e territorit të Kosovës, tha Zemaj.

Kontrolloni gjithashtu

DW: Pasivizimi i dokumenteve në administratë shtetërore të Serbisë, ka prekur mijëra shqiptarë etnikë në Kosovën Lindore

Pasivizimi i dokumenteve në  administratë shtetërore të Serbisë  ka prekur mijëra shqiptarë etnikë në Kosovën …