leoni

Asambleistët e miratuan Statutin e Komunës së Malishevës

Asambleistët e miratuan Statutin e Komunës së Malishevës

Sot, në mbledhjen e parë të jashtëzakonshme të Kuvendit të Komunës së Malishevës, për vitin 2023, të cilën e udhëheqi Kryesuesi, Argjend Thaçi, para asamblistëve, propozoi vetëm një pikë  për shqyrtim, diskutim dhe miratim. Draft- Statutin e Komunës së Malishevës të cilën e hartoi dhe draftoi, komisioni profesional.

Pas një debati të gjërë të bërë nga asamblistët, për disa sqarime që kërkuan prej anëtarëve të komisionit, për këto u përgjigjën. Nënkryetari i Komunës së Malishevës, Vesel Krasniqi dhe Drejtori për Adminstratë, Fatmir Ademaj.

Në fund më më shumë se dy të tretat e votave, asamblistët e miratuan Draft- Statutin  e Komunës së Malishevës.

 

Malishevë, 11 shtator

Kontrolloni gjithashtu

Shpëtim Zeqir Robaj (15.10.1957 - 30.9.1998)

Mbahet Akademinë përkujtimore në shënim dhe nderim të 25 vjetorit të rënies së dëshmorit të Kombit, Ass.Dr. Shpëtim Robaj

Mbahet Akademinë përkujtimore në shënim dhe nderim  të 25 vjetorit të rënies së dëshmorit të …