Astrit Dervishaj: NJËZETË E DY VITE “RADIO KOSOVA E LIRË”

Astrit Dervishaj: NJËZETË E DY VITE “RADIO KOSOVA E LIRË”

Njëzetë e dy vite zëri luftës dhe i lirisë
Njëzetë e dy vite zëri paqes e i çlirimit
Njëzetë e dy vite zëri i atdhedashurisë
Njëzetë e dy vite zëri simbol i bashkimit

Njëzetë e dy vite më parë kur lindi në luftë
Njëzetë e dy vite kur u vendos në Berishë
Njëzetë e dy vite zëri i ëmbël që kurrë su humb
Njëzetë e dy vite zëri i pashuar i lirisë

Njëzetë e dy vite bartëse e flakadanit të fitoreve
Njëzetë e dy vite në mbrojtje të krenarisë
Njëzetë e dy vite në përkujtim të dëshmorëve
Njëzetë e dy vite, 18 vëllime “Feniksët e Lirisë”

Njëzetë e dy vite, në shërbim të vlerave të luftës
Njëzetë e dy vite emblemë mediatike e lirisë
Njëzetë e dy vite radio e vetme në shqiptari
Njëzetë e dy vite simbol ruajtjes së lavdisë

Njëzetë e dy vite kur një zë thirri liri nga bjeshka
Njëzetë e dy vite kur nga nëntoka doli në hapsirë
Njëzetë e dy vite në gazetari alfa dhe omega
Njëzetë e dy vite me zërin e ëmbël të Radios Kosova e Lirë

Njëzetë e dy vite zëri që trandi bjeshkë dhe male
Njëzetë e dy vite zëri që luftës i dha zjarr
Njëzetë e dy vite zëri i Ushtrisë Çlirimtare
Njëzetë e dy vite zëri emblematik që askush se ndal

Kontrolloni gjithashtu

Muharrem Kamani: Skrimtari,  Albert Zholi nderohet me titullin “Qytetar Nderi” i Përmetit

Ditën e shtunë, më 25 maj ditën e lindjes së poetit të kombit Naim Frashëri, …