KEK
Fillimi / Lajmet / Autoritetet e larta vlerësuan lartë kontributin e heronjve Afrim Zhitia, Fahri e Bahri Fazliu dhe Agron Rrahmani

Autoritetet e larta vlerësuan lartë kontributin e heronjve Afrim Zhitia, Fahri e Bahri Fazliu dhe Agron Rrahmani

Autoritetet më të larta të vendit, kryetari, Hashim Thaçi, kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj dhe ish kryetari Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli kanë vlerësuar lartë kontributin e heronjve Afrim Zhitia, Fahri e Bahri Fazliu dhe Agron Rrahmani. Kryetari, Hashim Thaçi ka theksuar se këta heronj qysh në rininë e tyre të hershme u angazhuan për çështjen kombëtare, iu kundërvënë me të gjitha mënyrat okupimit të Kosovës dhe u bënë lajmëtar të lirisë sonë. Kryeministri, Ramush Haradinaj ka vlerësuar se me angazhimin dhe heroizmin e tyre, heronjtë heronjve Afrim Zhitia, Fahri e Bahri Fazliu dhe Agron Rrahmani ia ndryshuan rrjedhën historisë sonë të re. Ish kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli ka thënë se heronjtë Afrim Zhitia, Fahri e Bahri Fazliu dhe Agron Rrahmani janë shembull se si duhet t’i shërbehet kombit e atdheut.

Kontrolloni gjithashtu

Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj kritikon qeverinë për vonesën e krijimit të Komisionit për të burgosurit politik

Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj kritikon qeverinë për vonesën e krijimit të Komisionit për të burgosurit politik

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Daut Haradinaj në seancën e Kuvendit të Kosovës ka ...