KEK
Fillimi / Njoftime / Avdi Kelmendi nderohet pas vdekjes me titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit” nga kryetari i Shqipërisë, Ilir Meta
Avdi Kelmendi nderohet pas vdekjes me titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit” nga kryetari i Shqipërisë, Ilir Meta

Avdi Kelmendi nderohet pas vdekjes me titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit” nga kryetari i Shqipërisë, Ilir Meta

Sot në ambientet Presidencës së Republikës së Shqipërisë kryetari shtetit, Ilir Meta, i ka ndarë Avdi Kelmendit (pas vdekjes) titullin “Kalorës i urdhrit të flamurit”. Në vlerësim të rolit të patjetërsueshëm dhe atdhetar si një nga organizatorët dhe prijësit e demonstratave të vitit 1968-të në Kosovë. Me mirënjohje për kontributet e veçanta e të vyera në fushën e arsimit dhe të edukimit të brezave të rinj. Me këtë rast, Dardane Kelmendi e bija e veprimtarit Avdi Kelmendi para të pranishmëve ktheu në kujtesë kujtime për të babain dhe falënderoi për çmimin.

Kontrolloni gjithashtu

Avokati i Popullit

Avokati i Popullit, mbanë tryezën e organizuar me temën “Sfidat e sistemit gjyqësor në zbatimin e Ligjit për Mbrojtje nga Diskriminimi”

Avokati i Popullit, Naim Qelaj, ka ftuar autoritetet e mediet  në tryezën e organizuar nga ...