Avdullah Hoti: Vjosa Osmani nuk do të marr asnjë votë të LDK-së, elektorati ynë nuk shkon në Vetëvendosje

Avdullah Hoti: Nuk kemi nevojë të bëjmë garë se kush po shprehet më ashpër për Veriun e vendit

Deputeti i LDK-së, Avdullah Hoti, në seancën e sotme të Kuvendit gjatë debatiti për veriun e vendit tha se nuk kemi nevojë të bëjmë garë se kush po shprehet më ashpër për këtë temë. Hoti tha se për veprimet e Qeverisë lidhur me situatën në veri nuk ka pasur koordinim të brendshëm, ndërsa ka munguar koordinimi i duhur me ndërkombëtarët. Është fakt që koordinim të brendshëm për këtë tema  nuk ka pasë, as  konsultime të vazhdueshne me opozitën.  Dhe duket, nga informatat që kemi parë. Mbase nuk ka pasur  as koordinim të duhur me partnerët tanë ndërkombëtarë tha deputeti i LDK-së Avdullah Hoti.

 

Kontrolloni gjithashtu

U përkujtua Masakra e Gollubovcit, ku 24 vite më parë, forcat serb vranë mizorisht 30 civilë shqiptarë, të fshatrave Plloqicë e Gollubovc

U përkujtua Masakra e Gollubovcit, ku 24 vite më parë, forcat serb vranë mizorisht 30 civilë shqiptarë, të fshatrave Plloqicë e Gollubovc

Sot është përkujtuar masakra e Gollubovcit, ku 24 vite më parë forcat serbe kanë vrarë …