Airport Adem Jashari
kek
mbpzhr 2018
MIT
Fillimi / Lajmet / Avni Dehari: Shteti asnjëherë nuk na ka dërguar një shkresë zyrtare, ku do të dokumentohej se Astriti ka vdekur
Avni Dehari

Avni Dehari: Shteti asnjëherë nuk na ka dërguar një shkresë zyrtare, ku do të dokumentohej se Astriti ka vdekur

Kryeprokurori, Admir Shala ka thënë se nuk mund t’ia japin familjes së Astrit Deharit  raportin në gjuhën origjinale, pa e përkthyer atë në gjuhën shqipe. Këtë çështje jemi duke e trajtuar në mënyrë urgjente, dhe përkthimi i raportit pritet të përfundojë brenda 2 ose tre ditësh, ka saktësuar, prokurori Shala. Avni Dehari, babai i Astriti, ka sqaruar se raporti gjendet në Prishtinë dhe është duke u përkthyer. Ai është shprehur i mllefosur se institucionet nuk e kanë njoftuar zyrtarisht për arritjen e raportit, por për të ka  marrë vesh vetëm nga mediet. Ai nuk u beson institucioneve të Kosovës, derisa vlerësoi se në këtë proces ka pasur shkelje të shumta. “Për neve Astriti ende është në burg, sepse shteti asnjëherë s’na ka dërguar një shkresë zyrtare, se ai ka vdekur. Pavarësisht se ne e dimë çfarë ka ndodhur”, ka thënë Avni Dehari.

Kontrolloni gjithashtu

Fehmi Mehmeti: Ngritja e çmimit të sigurimeve për automejte po bëhet për sigurinë e qytetarëve

Fehmi Mehmeti: Ngritja e çmimit të sigurimeve për automjete po bëhet për sigurinë e qytetarëve

Banka Qendrore e Kosovës, si institucion promotor i zhvillimit të Kosovës këtë vit shënon 20-vjetorin ...