Airport Adem Jashari
kek
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Forca e Sigurisë së Kosovës zuri vendin e dytë në garën prestigjioze ushtarake “Cambrian Patrol 19”
Forca e Sigurisë së Kosovës zuri vendin e dytë në garën prestigjioze ushtarake “Cambrian Patrol 19”

Forca e Sigurisë së Kosovës zuri vendin e dytë në garën prestigjioze ushtarake “Cambrian Patrol 19”

“Në njërën prej garave ushtarake më prestigjioze në botë ‘Cambrian Patrol 19’, ekipi i Forcës së Sigurisë të Kosovës arriti që të rrëmbej medaljen e argjendtë, duke u radhitur i dyti në këtë garë. Gara patrulluese filloi më datën 16 tetor 2019 dhe zgjati 48 orë, pa ndërprerë, ku morën pjesë gjithsej 132 ekipe, prej të cilave 34 ishin nga shtetet e ndryshme”, është thënë në njoftimin FSK-së. Kjo është hera e tretë që Forca e Sigurisë merr pjesë në këtë ushtrim përkrah ushtrive nga Maqedonia e Veriut, Bosnja e Hercegovina dhe Greqia.  Përveç Republikës së Kosovës, në garë morën pjesë edhe ekipet e forcave të armatosura të vendeve të rajonit, si nga Maqedonia e Veriut, Bosnja e Hercegovina dhe Greqia. Gara është një aktivitet shumë sfidues dhe prestigjioz ushtarak që teston të gjitha aftësitë themelore ushtarake të ushtarit të sotëm, duke rritur aftësinë e udhëheqjes dhe nivelin e qëndrueshmërisë dhe vendosmërisë.

Kontrolloni gjithashtu

Në Qendrën e Numërimit e Rezultateve janë rinumëruar deri më tani 31 përqind e vendvotimeve pas vendimit të PZAP-it

Në QNR janë rinumëruar deri më tani 31 përqind e vendvotimeve pas vendimit të PZAP-it

Rreth 31 përqind e vendvotimeve janë rinumëruar deri më tani në Qendrën e Numërimit e ...