KEK
Fillimi / Lajmet / Avokati i OVL-UÇK-së, Tomë Gashi thotë se është vërtetuar se dosjet e dërguara në këtë organizatë janë të Speciales
Avokati i OVL-UÇK-së, Tomë Gashi thotë se është vërtetuar se dosjet e dërguara në këtë organizatë janë të Speciales

Avokati i OVL-UÇK-së, Tomë Gashi thotë se është vërtetuar se dosjet e dërguara në këtë organizatë janë të Speciales

Nga OVL e UÇK-së kanë folur pas takimit dhe “bastisjes” që kanë pasur nga zyrtarët e Speciales pas dosjeve që atje i la një person i panjohur. Avokati i kësaj organizate, Tomë Gashi, tha se është vërtetuar se dosjet që kanë shkuar në OVL-UÇK janë dokumente të Speciales. Të njëjtat, i janë dorëzuar zyrtarëve të Speciales që sot kanë shkuar në zyret e OVL-UÇK-së. “Vërtetohet se këto janë dokumente të Speciales, sepse kjo është logoja e Speciales. Vërtetohet se këto dokumente janë të tyre edhe në herën e parë. Me Këshillen time, kryetari ka vendosur t’ua dorëzojë atyre. Meqenëse ata e kanë vërtetuar se ata janë dokumente të tyre”, ka thënë Gashi.

Kontrolloni gjithashtu

PDK do të votojë Ligjin për Rimëkëmbje, nëse do të merren parasysh kërkesat e tyre nga koalicioni qeverisës

PDK do të votojë Ligjin për Rimëkëmbje, nëse do të merren parasysh kërkesat e tyre nga koalicioni qeverisës

Në mungesë të kuorumit në vendimmarrje në Komisionin për Buxhet dhe Transfere, votimi i projektligjit ...