KEK
Fillimi / Lajmet / Kryeministri Hoti thotë se të gjitha orët shtesë të Policisë së Kosovës edhe të vitit të kaluar do t’i paguajmë tash
Nga fillimi i pandemisë dhe deri me tani 752 policë janë infektuar me virusin korona, kurse aktualisht 167 janë të infektuar

Kryeministri Hoti thotë se të gjitha orët shtesë të Policisë së Kosovës edhe të vitit të kaluar do t’i paguajmë tash

Paralajmërimit të Policisë së Kosovës për të protestuar ju ka dhënë  përgjigjeje sot Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti. Në seancën plenare, Hoti ka premtuar zgjidhje për Policinë e Kosovë,“Pajtohem dhe ndaj shqetësimin e njëjtë, por sepse ka pasur mundësi që të kryhet edhe më herët, ne tash me Ministrin dhe Drejtorin e Policisë e kemi taku sindikatën i kemi evidentua orët shtesë edhe të vitit të kaluar që nuk janë paguar ende jemi dakorduar që ta paguajmë tash, Po bisedojmë për shujtën, sigurimin dhe pensionimi i parakohshëm. Këto çështje janë që jemi dakorduar me sindikatën për disa javë do të marrim vendim edhe për shujtën, për sigurime dhe pensionim nga viti i ardhshëm do të bëjmë një zgjidhje afatgjate”, ka thënë Hoti.

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj: Vazhdimi i mandatit të Specialës është i padrejtë, Kosova është ballafaquar njëherë me akuza të tilla

Haradinaj: Vazhdimi i mandatit të Specialës është i padrejtë, Kosova është ballafaquar njëherë me akuza të tilla

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, vazhdimin e mandatit të Gjykatës Speciale ...