mbpzhr 2018
akp deri me 1 prill
valamobile
Fillimi / Lajmet / Banka Gjermane për Zhvillim ndanë 2.3 milionë euro për zgjerimin e rrjetit të Termokosit në Prishtinë
Banka Gjermane për Zhvillim ndanë 2.3 milionë euro për zgjerimin e rrjetit të Termokosit në Prishtinë

Banka Gjermane për Zhvillim ndanë 2.3 milionë euro për zgjerimin e rrjetit të Termokosit në Prishtinë

Ministria e Financave ka bërë të ditur se sot do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes “Përmirësimi i rrjetit të Ngrohtores qendrore në Prishtinë” për zgjerimin e rrjetit të Termokosit në vlerë prej 2.3 milionë euro ndërmjet Ministrisë së Financave dhe Bankës Gjermane për Zhvillim (KfW). Marrëveshja do të nënshkruhet nga ministri i Finacave Bedri Hamza dhe drejtori i Zyres së KfW-së për Kosovë Rene Escheman. Pjesëmarrëse do të jetë e ngarkuara me punë në Ambasadën e Luksemburgut znj. Anne Dostert, përfaqësues të Ndërmarrjes së Termokosit dhe Ambasadës Gjermane

Kontrolloni gjithashtu

Thaçi thotë se Kosova mbetet e angazhuar në promovimin e gjuhës frënge dhe në ruajtjen e diversitetit kulturor

Thaçi thotë se Kosova mbetet e angazhuar në promovimin e gjuhës frënge dhe në ruajtjen e diversitetit kulturor e gjuhësor

Kryetari i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi përmes njeh postimi ka thënë së edhe shtetasit ...