Banorët e Hades kërkojnë nga shteti që të merr vendime konkrete për zgjidhjen e problemit të tyre
Hade

Banorët e Hades dhe FIQ protestojnë kundër rrënimit të disa themeleve të shtëpive

Banorët e fshatit Hade dhe Forumi për Iniciativa Qytetare organizojnë sot protestën kundër rrënimit të disa themeleve të shtëpive për të cilat Inspektorati i Ministrisë së Mjedisit i ka vlerësuar se janë ndërtuar pa leje. Protesta do të mbahet para Ministrisë për Mjedis dhe Planifikim Hapësinor, duke filluar nga ora 13:00.  Në një aksion të përbashkët me Komunën e Kastriotit dhe Policinë e Kosovës, Inspektorati i Ministrisë së Mjedisit rreth një javë më parë shkatërroi disa themele me gjithë revoltën dhe konfrontimin me banorët e këtij fshati.

Kontrolloni gjithashtu

Në 111-vjetorin e Pavarësisë, sot në Tiranë parakaloi, “Parada e Shqiptarëve”, e emërtuar , “Rrënjët Kuq e Zi”

Sot më 28 nëntor, Unioni i Bashkive Shqiptare në Rajon dhe Bashkia Tiranë, në bashkëpunim …