KEK
Fillimi / Lajmet / Baskin: Pavarësisht kush fiton zgjedhjet presidenciale në SHBA përkrahja për Kosovën nuk do të mungoj

Baskin: Pavarësisht kush fiton zgjedhjet presidenciale në SHBA përkrahja për Kosovën nuk do të mungoj

Duke folur për marrëdhëniet mes Kosovës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe rezultatit të zgjedhjeve presidenciale, profesori amerikan që ligjëron Marrëdhëniet Ndërkombëtare dhe Politikat Publike në Universitetin Amerikan në Kosovë, Mark Baskin ka deklaruar se pavarësisht kush fiton zgjedhjet presidenciale në SHBA përkrahja për Kosovën nuk do të mungoj. Dallim mund të ketë vetëm në qasjet e kandidatëve por nuk do të ketë ndryshim në parimet e përgjithshme të përkrahjes për Kosovën. Gjatë intervistës për Radion Evropa e Lirë, profesori për Marrëdhëniet Ndërkombëtare dhe Politikat Publike në Universitetin Amerikan në Kosovë, Mark Baskin ka shfaqur bindjen e tij se Kosova dhe Serbia do të arrijnë marrëveshje në një të ardhme, e cila mund të përfshijë njohjen reciproke.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetarët e Komunave kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e masave në mënyrë që humbjet ekonomike të mos jenë më të mëdha

Thirrjeve globale për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar edhe Kosova

Nismës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar ...