Brickos

FSK-ja shënon “Ditën e Forcës“

Berisha: FSK-ja është e gatshme për të ofruar siguri në vend dhe në rajon

Ministri i Mbrojtjes së Kosovës, Rrustem Berisha ka pritur në një takim,  gjeneralin Tod Wolters, komandant suprem i Forcave Aleate të NATO-s, në Evropë. Ministri Berisha  gjatë këtij takimi e ka njoftuar gjeneralin Wolters lidhur me  aktivitetet e Ministrisë që ai drejton dhe me zhvillimet në Forcën e Sigurisë së Kosovës. Ai e ka njoftuar gjeneralin Wolters  me faktin se FSK-ja është ushtri multietnike dhe profesionale, e gatshme për të ofruar e siguri në vend, ndërsa bashkë me partnerët tanë edhe në rajon dhe më gjerë”, ka shkruar ministri Berisha.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri

Besnik Tahiri, konsideron se Qeveria e Kosovës gjyqësorin e konsideron një degë të veten politike

Kryetari  i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, konsideron se Qeveria e Kosovës gjyqësorin e …