Biblioteka “Hivzi Sulejmani”, ftesë për media: Ekspozitë “Kujtesa e arsimit shqip në Kosovë të viteve 90-të”

Na lejoni që, në emër të bibliotekës “Hivzi Sulejmani” ta ndajmë me ju njoftimin dhe ftesën për hapjen e ekspozitës “Kujtesa e arsimit shqip në Kosovë të viteve 90-të” (ekspozitë e botimeve shkollore dhe materialeve arkivore), kuruar nga Munish Hyseni (biblioteka “Hivzi Sulejmani”) dhe Robert Montoya (Universiteti i Kalifornisë në Los Anxhelos). Kjo ngjarje që organizohet në kuadër të “Java e Bibliotekës në Kosovë”, zhvillohet nesër, datë 25.05.2023, duke filluar nga ora 12:00 në hollin e bibliotekës “Hivzi Sulejmani” që gjendet në lagjen “Dardania”, rr. Sadik Bekteshi, Prishtinë.  Për informata shtesë, ju lutem kontaktoni direkt me drejtorin e bibliotekës, Munish Hyseni, në numrin e telefonit: 044 177 773.
Mirësisht,
Stafi i organizatës ETEA.

Kontrolloni gjithashtu

Në Klinë në datat 6, 7 e 8 qershor, mbahet edicioni i 21-të,i festivalit tradicional folklorik “I këndojmë Lirisë 2023”

Në Klinë në datat 6, 7 e 8 qershor, mbahet edicioni i 21-të, i festivalit …