KEK
Fillimi / Institucionet / Bletarët suharekas janë këshilluar për përgatitjet e bletëve për dimërim

Bletarët suharekas janë këshilluar për përgatitjet e bletëve për dimërim

Rreth 40 fermerë që merren me bletari nga Komuna e Suharekës, me kërkesën e tyre kanë marrë pjesë në një trajnim një ditor rreth përgatitjeve të bletëve për sezonin e dimrit. Organizatore e këtij trajnimi ka qenë Drejtoria komunale për bujqësi, ndërsa ligjërues dhe këshillues për pjesëmarrësit ka qenë profesori Fadil Kukleci. Bletarët suharekas, kanë pas rastin të pyesin për çdo gjë që ju ka interesuar lidhur me kujdesin ndaj bletëve, sidomos gjatë stinës së dimrit. Ata kanë marrë këshilla të duhura për trajtimin e bletëve, ruajtjen dhe zhvillimin e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

NJOFTIM PUBLIK LIDHUR ME DISKUTIMIN PUBLIK PËR DRAFT RREGULLOREN KOMUNALE PËR PËRCAKTIMIN E PROCEDURAVE TË DHËNIES NË SHFRYTËZIM MË PAK SE NJË VITË TË PRONËS SË PALUAJTSHME KOMUNALE

Draft rregullores komunale për përcaktimin e procedurave të dhënies në shfrytëzim më pak se një ...