Bulliqi

Bulliqi: Vite më parë Qeveria e Kosovës ka asfaltuar rrugët, të cilat tani me Demarkacion iu kanë falur Malit të Zi

Eksperti i hartave, Shpejtim Bulliqi ka përkujtuar se vite më parë Qeveria e Kosovës ka asfaltuar rrugë të cilat tani sipas demarkacionit i takojnë Malit të Zi. Gjeografi, Shpejtim Bulliqi ka kërkuar nga Qeveria që të mos e dërgojë për votim në Kuvend versionin e tashëm për Demarkacionin me Malin e Zi. Ai ka theksuar se nëse Qeveria e Kosovës ka vullnet, procesi i ri i Demarkacionit mund të bëhet brenda 30 ditësh.

Kontrolloni gjithashtu

Zërat e “ndërgjegjes” së dy profesorëve: Blerim Latifi dhe Muhamet Hamiti për dhunën izraelite kundër palestinezëve

Të paktën 178 palestinezë u vranë dhe 589 u plagosën nga sulmet ajrore të forcave izraelite kundër popullatës civile

Dje, Sekretari amerikan i Shtetit Antony Blinken u takua me disa udhëheqës të vendeve arabe …