Çerkin Dukolli: 17 vite më parë, në Hagë me argumente u vërtetua pafajësia e Komandant Çelikut

Çerkin Dukolli: 17 vite më parë, në Hagë me argumente u vërtetua pafajësia e Komandant Çelikut

Çerkin Dukolli, në një shkrim ka kujtuar lirimin e Komandant Çelikut. Me këtë rast ai ka shkruar:  17 vite më parë, në Hagë me argumente u vërtetua pafajësia e Komandant Çelikut dhe lufta e pastër e UÇK-së. Kjo do të ndodhë njëjtë dhe përsëri edhe me krerët e UÇK-së dhe shtet ndërtuesit e vendit që aktualisht janë në përballje me drejtësinë në gjykatën speciale. Krenar me UÇK, mirënjohje e respekt për ju burrështetas! Ju pret Kosova, krenar e fitimtar.

Kontrolloni gjithashtu

Berat Beqir Rexhepi : “Kryeministër, mos na shkel në gjak! Stop, devijimit të historisë!”

Sonte rreth orës 20 00 familjarë Dëshmorësh janë mbledhur para objektit të Qeverisë së Kosovës, …