Serwer

Daniel Serwer konsideron se ambasadori i ri në Serbi, Kristofer Hill, është diplomat me ndikim të madh për çështjen e Kosovës

Analisti dhe njohësi amerikan i çështjeve të Ballkanit, Daniel Serwer, është cituar të ketë deklaruar  se përcaktimi i kryetarit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, që Christopher Hill të jetë ambasador amerikan,  në Serbi, është sinjal serioz i qëllimit për të zgjidhur çështjet e mbetura në Ballkan. Analisti,  Serwer edhe pse e ka konsideruar Hillin nominim serioz, ka thënë se kjo përzgjedhje megjithatë nuk garanton sukses. Nominimi i Hillit për ambasador në Beograd është një ndarje e qartë nga përcaktimet e kaluara. Duke treguar se Hilli është diplomat i njohur në Evropë, për shkak të angazhimeve në të kaluarën, Server e ka konsideruar ambasadorin e ri në Serbi si diplomat me ndikim të madh për çështjen e Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …