KEK
Fillimi / Lajmet / Demolli: Zhvillimet e fundit ndikuan drejtpërdrejt në ngecjen e transformimit të FSK-së në Forcë të Armatosur
Demolli: Zhvillimet e fundit ndikuan drejtpërdrejt në ngecjen e transformimit të FSK-së në Forcë të Armatosur

Demolli: Zhvillimet e fundit ndikuan drejtpërdrejt në ngecjen e transformimit të FSK-së në Forcë të Armatosur

Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Haki Demolli, duke folur në Akademinë përkutimore “Epopeja e UÇK-së” ka thënë se zhvillimet e fundit në Kosovë kanë ndikuar drejtpërdrejt në ngecjen e proceseve të rëndësishme për vendin, përfshirë këtu edhe transformimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës në Forcë të Armatosur. FSK-ja paraqet garancinë se në të ardhmen do të shndërrohet në Forcë të Armatosur. Përvjetori i 18 i Epopesë e ka gjetur vendin me mospajtime e kundërshtime të theksuara mes partive. Andaj në këtë përvjetor, kërkoj nga të gjithë aktorët politikë t’i lënë anash interesat e grupeve apo partive vetjake dhe të kenë parasysh vetëm interesin e popullit, ashtu siç e kishte komandanti Adem Jashari dhe shokët e tij. Dhe të angazhohen për të gjetur zgjidhje për këtë situatë. Ai ka thënë se nëpërmjet krijimit të forcës së Armatosur të Kosovës, Qeveria do ta ngrehë shkallën e sigurisë së vendit për të gjithë qytetarët pa dallim, të cilët pastaj do të jenë më të sigurt.

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit nënshkruan marrëveshje me Fondacionin e Milleniumit të Kosovës për kualitet të ajrit

MEA nënshkruan marrëveshje me Fondacionin e Milleniumit të Kosovës për kualitet të ajrit

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit sot u nënshkrua një Marrëveshje Mirëkuptimi mes ministrisë dhe ...