Brickos

Për manifestimin e 15-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, qeveria nuk ka ndarë mjete shtesë financiare

Denis MekShejn ka kritikuar shtetet anëtare të BE-së që nuk po e njohin pavarësinë e Kosovës

Ish-ministri britanik për Evropën në kabinetin e Tony Blairit, z. Denis MekShejn ka kritikuar shtetet anëtare të BE-së që nuk po e njohin pavarësinë e Kosovës. Ai ka thënë se është marrëzi që pesëshja e BE-së nuk e njeh Kosovën si shtet. Jam dakord, por asnjë lob efektiv nuk po e argumenton këtë dhe qeveritë kombëtare bllokojnë shumicën e përpjekjeve. Është marrëzi surreale nga Spanja, Greqia, Sllovakia, Rumania që Kosova nuk ekziston si shtet i vogël evropian për ta dhe  që duhet njohur. Macroni mbështeti linjën në vitin 2017 por ndërroi mendjen kur u ngrit Le Pen,  ka shkruar MacShane.

Kontrolloni gjithashtu

KFOR-i ka bërë të ditur se ndodhen në Banjskë dhe se janë të gatshëm të përgjigjen nëse shfaqet nevoja

KFOR-i ka bërë të ditur se janë në gjendje gatishmërie dhe të gatshëm për të …