valamobile
MIT
Airport Adem Jashari
kek
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Deputetët mblidhen sërish sot për të vijuar seancat plenare të lëna përgjysmë në muajt paraprak
Deputetët e Kuvendit të Kosovës do të mblidhen sërish sot për të vijuar seancat plenare të lëna përgjysmë në muajt paraprak

Deputetët mblidhen sërish sot për të vijuar seancat plenare të lëna përgjysmë në muajt paraprak

Deputetët e Kuvendit të Kosovës do të mblidhen sërish sot për të vijuar seancat plenare të lëna përgjysmë. Në rend dite sot janë 59 pika të cilat do të kërkojnë diskutime dhe votat e ligjvënësve kosovarë. Pikat e papërfunduara janë nga seancat e 30 janarit, 28 shkurtit, 7, 12, 13 dhe 28 marsit si dhe 11 e 12 prillit.

Kontrolloni gjithashtu

Më 29 maj përurohet autostrada “Arbën Xhaferi”, po atë ditë protestohet për mbylljen e disa rrugëve lokale në këtë autostradë

Më 29 maj 2019 përurohet rruga “Arbën Xhaferi”, po atë ditë protestohet për mbylljen e disa rrugëve lokale në Kaçanik

Ministria e Infrastrukturës ka bërë të ditur se më 29 maj të këtij viti autostrada ...