MIT
kek
valamobile
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Sot nënshkruhet marrëveshje për Projektin e Qeverisjes se Mirë Financiare, ndërmjet Kosovës dhe Gjermanisë
Sot nënshkruhet marrëveshje për Projektin e Qeverisjes se Mirë Financiare, ndërmjet Kosovës dhe Gjermanisë

Sot nënshkruhet marrëveshje për Projektin e Qeverisjes se Mirë Financiare, ndërmjet Kosovës dhe Gjermanisë

Ministria e Financave organozn ceremonine e nënshkrimit të marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale Gjermanisë. Marrëveshja do të nënshkruhet nga Ministri i Financave Bedri Hamza dhe Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë Christian Heldt. Ndërsa, pjesëmarrës do të jenë edhe Drejtori i GIZ-së për Kosovën dhe Maqedoninë e Veriut David Oberhuber dhe Udhëheqësja e Projektit të GIZ-së Qeverisja e Mirë Financiare Kadri Jõgiste. Pas nënshkrimit të marrëveshjes do të ketë edhe prononcim për media!

Kontrolloni gjithashtu

Më 29 maj përurohet autostrada “Arbën Xhaferi”, po atë ditë protestohet për mbylljen e disa rrugëve lokale në këtë autostradë

Më 29 maj 2019 përurohet rruga “Arbën Xhaferi”, po atë ditë protestohet për mbylljen e disa rrugëve lokale në Kaçanik

Ministria e Infrastrukturës ka bërë të ditur se më 29 maj të këtij viti autostrada ...