KEK
Fillimi / Lajmet / Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Veton Berisha, para disa ditësh iu ka bashkuar Grupit Parlamentar NISMA-AKR
Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Veton Berisha, para disa ditësh iu ka bashkuar Grupit Parlamentar NISMA-AKR

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Veton Berisha, para disa ditësh iu ka bashkuar Grupit Parlamentar NISMA-AKR

Deputeti i Kuvendit të Kosovës Veton Berisha, para disa ditësh i është bashkangjitur Grupit Parlamentar NISMA-AKR, duke e rifunksionalizuar këtë grup brenda Kuvendit, i cili ishte shpërbërë për shkak të numrit mangët të deputetëve, pas kalimit të deputetit Haxhi Shala, nga NISMA në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës. Ai ka thënë me këtë rast  se arsyeja kryesore që iu është bashkuar  këtij grupi është hapësira më e madhe e veprimit në mbrojtje të interesit të komunitetit egjiptian. “Unë do të jem në pesë komisione parlamentare. Për shkak të grupit të ngushtë neve na jepet mundësia që të kemi më shumë komisione. Kam qenë në dy do të jem edhe në tri të rregullta. Do të jem në komisionin për Buxhet dhe Financa, do të jem në komisionin për të Drejtat e Njeriut, do të jem në komisionin për Integrime Evropiane, në disa komisione që janë krijuar Ad-Hoc për hetime parlamentare si dhe në komisionin për të Drejtat e Komuniteteve.Pra me anë të këtyre komision.

Kontrolloni gjithashtu

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Besianës, Naim Fetahu, ka hapur sot ...