Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Hekuran Murati, thotë se Kosova nuk do të ketë krizë buxhetore
Deputeti, Hekuran Murati, thotë se ka miell më bollëk, por blerësit me pakicë nuk e gjejnë dot në asnjë shitore

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Hekuran Murati, thotë se Kosova nuk do të ketë krizë buxhetore

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Hekuran Murati, ka thënë se Kosova nuk do të ketë krizë buxhetore. “Kuvendi tashmë është konstituuar dhe krejt çka duhet është formimi i komisioneve parlamentare që të sigurohet funksionimi i plotë i institucionit”, ka shkruar ai. Përndryshe ky shqetësim është ngritur se fundi në Kosovë si shkak i zvarritjes së krijimit të koalicionit qeverisës.

Kontrolloni gjithashtu

Takimi i radhës në Bruksel në mes të kryeministrit Hoti dhe kryetarit serb Vuçiq do të mbahet më 7 shtator

Takimi i radhës në Bruksel në mes të kryeministrit Hoti dhe kryetarit serb Vuçiq do të mbahet më 7 shtator

Më 7 shtator do të mbahet takimi i radhës në Bruksel mes kryeministrit të Kosovës, ...